Een nieuwe start

Eind vorig jaar ben ik begonnen met het schrijven van recensies in het Nederlands. Ik had al jaren een Engels blog, maar vond het tijd om ook mijn Nederlands te ontwikkelen. Ik nam een bieb-abonnement, en sindsdien kon ik elke week een nieuwe recensie plaatsen op suusleest.blogspot.nl. Nu is het tijd voor de volgende stap: suusleest.com.

Op deze website ga ik uiteraard wederom recensies plaatsen: elke dinsdag een nieuwe. Mijn oude recensies zal ik gaan herschrijven en zo vaak mogelijk op vrijdag hier publiceren. Ik hoop dan ook nog wat tijd over te hebben voor andere ideeën, maar hieraan ga ik geen vaste dag binden.

Misschien kom je hier via mijn oude blog en ken je me dus al, maar mocht je geen idee hebben wie ik ben, check dan deze pagina. Verder kun je me volgen op twitter en instagram en als je geen enkele post van mij wilt missen, kun je je in de sidebar opgeven voor een melding via de mail.

Kom dinsdag terug om te zien welk boek ik deze week heb gelezen en wat ik ervan vond!

 

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven