Juli 2016: weer een maand voorbij

Augustus is al volop bezig, dus het wordt weer tijd voor een terugblik op de vorige maand, juli. Qua weer, niet de beste zomermaand, maar nét de weekenden/week dat ik goed weer nodig had, was het prachtig.

Begin juli had ik me aangemeld om te recenseren bij hebban, de grootste Nederlandse website voor en door lezers. Hiervoor werd ik ‘aangenomen’ en ik mag nu dus met trots zeggen dat ik een officiële Hebban recensent ben.

Het weekend van 9 juli was bospop. Een festival in het Limburgse Weert, wat, eerlijk is eerlijk, gezien wordt als een ouwe lullen festival. Mijn vriend was hier al vaker geweest, en dit jaar ging ook ik mee. Ik kende niet heel veel van de line-up, maar de bands die ik kende, wilde ik ook heel graag zien. The Waterboys, Maria mena, Flogging Molly, The Cranberries en Kensington waren de hoogtepunten van dit mooie weekend.

De vrijdag daarna gingen vriendlief en ik voor tien dagen op vakantie in Luxemburg. Voor mij de eerste keer kamperen op een echte camping (niet zoals op een festival -zie foto-)! We hebben veel gewandeld - onze camping was in de Ardennen, en we zijn ook in het prachtige Müllerthal geweest -, een aantal kastelen bezocht en zijn naar een paar steden geweest. Uiteraard hebben we ook flink uitgerust en veel gelezen. Zeker een vakantie die voor herhaling vatbaar was.

De leukste film die ik deze maand gezien heb, is Finding Dory. Hij is leuk, schattig, lief, ontroerend, hilarisch. Alles.

Het beste boek van deze maand was zeker Affinity van Sarah Waters. Een verrassend boek over een negentiende-eeuwse liefde in een gevangenis.

Mijn favoriete winkel was in juli de tuinen. Mijn voorraad thee was ‘bijna op’, en bij de tuinen heb ik weer een nieuwe voorraad aangelegd. Zo veel keuze en ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel.

De maand augustus wordt druk maar ontzettend leuk. Bijna elk weekend is volgepland, en ik ben van plan heel veel te lezen en te schrijven. Wil je constant weten waar ik mee bezig ben? Volg me dan op twitter of instagram 🙂

 

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven