Augustus 2016: Weer een maand voorbij

September. Tijd voor een nieuwe start. Laten we eerst terugblikken op de maand augustus.

Sinds augustus mag ik mezelf medewerker noemen voor De Leesclub van Alles. Dit is een website waarop elke dag nieuwe recensies en andere artikelen verschijnen over verschillende boeken. Ze zijn zelfs nog op zoek naar nieuwe schrijvers, dus neem snel eens een kijkje!

Vriendlief en ik hebben een nieuwe hobby ontdekt: Boulderen. Dit is klimmen op een lage wand, zonder touwen. Veel intensiever dan je denkt en eindelijk eens een sport die ik misschien wel kan volhouden.

Eindelijk heb ik de roman Jij zegt het van Connie Palmen gelezen. Omdat ik Sylvia Plath erg kan waarderen, was ik aanvankelijk sceptisch over deze roman. Hij gaat namelijk over de liefde tussen haar en Ted Hughes. Een fictief boek over een waargebeurde romance, ik vond het een dubieus plan. Maar ik moet eerlijk zeggen - dit boek heeft mij aangenaam verrast.

Van de Brandnetel & Maté thee van Heath & Heather, gekocht bij Holland en Barrett, heb ik elke werkdag in de ochtend een grote kop gedronken. Geen idee in hoeverre deze thee een ‘gezonde werking’ heeft, maar ondanks de manier waarop het uitzag (troebelig, een beetje bouillon-achtig) vond ik hem heerlijk en verfrissend.

In het weekend van 27 augustus was er een klein fes
tivalletje, Sint Rosa, in Sittard. Op de vrijdag trad Typhoon hier op, wat best een aardig optreden was. Maar de zondag was nog een stukje leuker: toen waren de Limburgse bands Rowwen Hèze en De Janse Bagge Bend aan de beurt. Het was een avond vol biergooien, dansen en zingen, dus rondom, een top avond.

Voor de maand September staat een goede, gezonde en gemotiveerde maand op de planning. Dus deze maand wél recensies en andere blogs, en hopelijk een aantal stukjes voor De Leesclub van Alles en Hebban.

Wil je bijhouden waar ik mij zoal mee bezighoud deze maand, volg mij dan op twitter of instagram.

 

 

 

 

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven