Een maand verder

Oeps… Het is alweer een maand geleden dat mijn laatste blogpost gepubliceerd werd. Dit was niet helemaal de bedoeling, maar ik vind dat ik een goed excuus heb.

In december hebben vriendlief en ik namelijk een huis gekocht en 20 februari hebben we hiervan de sleutel gekregen. De afgelopen weken zijn wij dus druk bezig geweest met inpakken, verhuizen en uitpakken (oh, en carnaval vieren uiteraard). Hierdoor heb ik helemaal géén boeken gelezen of recensies geschreven. Nu bijna alles is uitgepakt en de rust is wedergekeerd, kan ik weer gaan lezen en schrijven, dus de komende tijd kunnen jullie weer recensies en andere stukjes (misschien een ‘bookshelf tour’?) van mij verwachten!

Kom dus aanstaande woensdag terug, rond 7 uur, dan zal de volgende blogpost te lezen zijn 🙂
(en volg me in de tussentijd op Twitter of Instagram)

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven