April 2017

April begon mooi. Het was lekker weer, waardoor ik heerlijk in de tuin kon zitten lezen. De eerste paar dagen las ik daardoor ook verschillende boeken uit. War of the WorldsHendrik Groen en Thru-hiking will Break your Heart (oké, die laatste was een luisterboek, maar telt zeker ook).  Ik begon aan De wetten van Connie Palmen en stopte na een paar dagen weer omdat ik het niet leuk vond. Verder begon ik in All the Light we Cannot See, maar die heb ik nog steeds niet uit.

Halverwege april werd het weer stukken slechter. Het Paasweekend was ook rampzalig, maar toch hebben Koen en ik een mooie wandeling van vijftien kilometer gemaakt rondom de Enci-groeve.

Verder was april een goede maand voor muziek, waarbij ik nieuwe bands heb mogen ontdekken.


Ook heb ik in geen tijden meer zo veel films en series gezien als in April. Ik verplichtte Koen om My Girl met me mee te kijken en ook om mee te gaan naar Belle en het beest. We keken de geweldige maar hartverscheurende serie 13 Reasons Why en ik ben verder gegaan met Once Upon a Time.

Afgelopen zaterdag gingen we ook nog naar het theater, naar de show van Marc-Marie Huijbrechts. Een ontroerende en hilarische show.

Nu is het alweer mei. Hopelijk een maand met wat vaker goed weer, meer blogposts en meer boeken!

Wil je deze foto’s en meer eerder zien? Volg me op instagram en twitter!

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven