Archief van
Maand: juni 2017

Recensie: De wonderjaren van Billy Marvin

Recensie: De wonderjaren van Billy Marvin

Deze recensie verscheen origineel op hebban.nl
Wanneer de veertienjarige Billy Marvin en zijn vrienden erachter komen dat de knapste vrouw ter wereld te zien is in de Playboy, zetten ze alles op alles om deze te bemachtigen. Er is één probleem: ze zijn nog geen achttien en mogen dit tijdschrift dus niet kopen. Een poging een oudere jongen de winkel in te sturen mislukt ook en daarom bedenken ze een masterplan waarbij Billy het hart van de dochter van winkeleigenaar Zelinsky zal moeten veroveren. Wanneer Billy Mary Zelinsky leert kennen, blijkt dat zij allebei een voorliefde voor gameontwerpen hebben. Als Mary dan vertelt dat er een wedstrijd zal plaatsvinden waarbij de best ontworpen game een mooie prijs zal winnen, vergeet Billy zijn originele plannen en stopt hij zijn ziel en zaligheid in het maken van het perfecte spel.

Lees Meer Lees Meer

Don’t judge a book by it’s cover: lelijke omslagen

Don’t judge a book by it’s cover: lelijke omslagen

Het is bijna onmogelijk om niet aan de hand van een omslag een boek te beoordelen. Op die manier kocht ik een aantal boeken die ik anders nooit gekocht had, maar ik heb ook wel boeken laten liggen omdat de omslag zo verschrikkelijk lelijk was. Een aantal van deze boeken heb ik overigens wel, meestal in een andere uitvoering (of taal) maar soms ook deze versies… Wat vind jij de lelijkste omslag ooit gemaakt?

Lees Meer Lees Meer

Recensie: Bij zonsondergang van Norah Roberts

Recensie: Bij zonsondergang van Norah Roberts

Deze recensie verscheen origineel op hebban.nl

Alice Bodine wordt altijd maar vergeleken met haar perfecte zus Maureen. Daardoor voelt ze zich een mislukkeling; ze zal immers nooit voldoen aan deze verwachtingen. Wanneer Maureen gaat trouwen, besluit Alice dan ook weg te lopen van de familieranch. Ze gaat naar Hollywood en is vastbesloten daar haar carrière te beginnen. Dit avontuur valt echter tegen en na twee jaar besluit Alice terug te keren naar haar familie. Maar onderweg naar huis wordt ze opeens ontvoerd.

Lees Meer Lees Meer

Mei 2017

Mei 2017

Juni is begonnen, dus het is tijd terug te blikken op mei!

Boeken
Als het lekker weer is, vind ik het zo veel makkelijker om veel te lezen. Heerlijk in het zonnetje.

Feestjes
Met Hemelvaartsdag is altijd een klein festival in het dorp waar wij nu wonen. et het heerlijke weer van afgelopen maand, heb ik er volop van kunnen genieten.

En verder
Vooral door de zon en de hoge temperaturen was de maand mei een geslaagde maand. We kochten een zwembadje en aten de eerste aardbeien uit eigen tuin. Behalve dit, zijn we ook nog naar het theater geweest en zagen we Youp van het Hek en zijn vriendlief en ik begonnen met de serie Mr Robot. Kijk deze serie!

Wil jij al eerder weten wat er in de post van juni komt te staan, volg me dan op twitter en instagram!

Spring naar de toolbar