Don’t judge a book by it’s cover: lelijke omslagen

Het is bijna onmogelijk om niet aan de hand van een omslag een boek te beoordelen. Op die manier kocht ik een aantal boeken die ik anders nooit gekocht had, maar ik heb ook wel boeken laten liggen omdat de omslag zo verschrikkelijk lelijk was. Een aantal van deze boeken heb ik overigens wel, meestal in een andere uitvoering (of taal) maar soms ook deze versies… Wat vind jij de lelijkste omslag ooit gemaakt?

 

 

 

 

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven