Archief van
Maand: september 2017

Recensie: De vegetariër van Han Kang

Recensie: De vegetariër van Han Kang

Voor het eerst gepubliceerd op De Leesclub van Alles

Cheong trouwt niet met Yeong-Hye omdat ze knap is, ook niet omdat ze interessant zou zijn. Hij trouwt met haar omdat ze zo verschrikkelijk doorsnee is. Gemiddeld en onopvallend, de perfecte eigenschappen van een gehoorzame vrouw. In het begin van hun huwelijk doet Yeong-Hye dan ook precies wat van haar verwacht wordt: koken, poetsen, voor haar man zorgen. Maar dan heeft ze een nachtmerrie die alles op zijn kop zet. Van de een op de andere dag gooit zij alle dierlijke producten weg en wordt ze vegetariër. Iets waar Cheong en de rest van haar familie het helemaal niet mee eens zijn.

Lees Meer Lees Meer

Herfst TBR

Herfst TBR

Het is september en daarmee is ook het seizoen van regen, warme dekens en thee aangebroken. Een ideale tijd om lekker veel boeken te lezen.
Voor de zomer had ik een lijstje gemaakt van alle boeken die ik graag wilde lezen tijdens de warme maanden. Hoewel ik niet overal aan toe gekomen ben, vond ik het wel rustgevend om een klein lijstje van boeken te hebben waarvan ik kon kiezen. Daarom nu ook voor de herfst een opsomming van de boeken die ik graag wil lezen.

Lees Meer Lees Meer

Spring naar de toolbar