Suus Leest : 6/10/17

Op vrijdag 6 oktober leest Suus De helaasheid der dingen, Kafka on the Shore en Hoe lees ik?.

In De helaasheid der dingen van Dimitri Verhulst ben ik begonnen nadat ik dinsdagavond Ready Player One uit had. Helaas viel deze enorm tegen en had ik dus behoefte aan een sterk, kort boekje. Ik ben niet verder gekomen dan bladzijde twintig en hoop het komende weekend hier wat vooruitgang in te boeken. Alles wat ik tot nu toe begrepen heb over deze roman, is dat het een Belgisch gezin volgt dat graag drinkt.

Een aantal weken geleden ben ik begonnen in het luisterboek van Kafka on the Shore van Haruki Murakami. Ik vreesde dat deze vreemde roman over een weggelopen jongen, een vrouw met een obsessie met haar jeugdliefde en een oude man die met katten praat, geen materiaal voor een luisterboek zou zijn, maar het tegendeel is bewezen. Het leent zich prima voor deze vorm, hoewel ik nu (ik ben op bladzijde 351/489) toch begin te merken dat het magisch realistische element misschien toch niet voor mij is weggelegd.

Als laatste ben ik al maanden bezig in Hoe lees ik? van Lidewijde Paris. Ik ben géén bladzijde verder dan in juli, dus veel heb ik er niet over te zeggen. In Hoe Lees ik? wordt beschreven hoe een vrouw die al jaren in het boekenvak zit boeken leest en analyseert. Vet interessant dus, maar ik ben er helaas niet meer aan toe gekomen. Misschien dit weekend!

Wat lees jij vandaag?

 

volg je mij al op twitter?

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven