Suus Kijkt: Netflix

Ik kijk niet veel tv en als ik al tv kijk, is het op Netflix. Wil je weten wat ik de laatste tijd allemaal gekeken heb, lees dan lekker verder!


Love
Ik heb een nieuwe Netflixverslaving, en dat is Love. Een super leuke serie over twee mensen die net uit een relatie komen en zoekende zijn naar hoe hun leven verder moet. Het is grappig en echt, maar toch ook over the top. Leuk en luchtig, hoewel het soms ook over serieuze onderwerpen gaat. Een echte aanrader!

Once Upon a Time
Once Upon a Time gaat over het dorpje Storybrooke waar sprookjes niet alleen fictie blijken. Jaren geleden volgde ik seizoen 1  met veel enthousiasme, maar toen seizoen 2 geen betere special effects kreeg, verdween mijn interesse.
Een paar weken was ik ziek en vond ik mezelf ontzettend zielig omdat ik niet kon lezen. Ik was opzoek naar een serie die ik kon bingen zonder dat er al te veel aandacht nodig was. Daarom ging ik verder met deze serie. Hoewel ik de verhalen leuk vind, blijft het stiekem toch echt een slechte serie en nu ik weer beter ben, denk ik niet dat ik dit nog ga kijken.

Annie Hall
Annie Hall is een film van Woody Allen die ik al jaren wilde zien. Ik zag dat hij op Netflix stond, dus vond ik dat het tijd werd dat ik hem eindelijk ging kijken.
Annie Hall volgt de neurotische cabaretier Alvy Singer die verliefd wordt op  de excentrieke, vreemde Annie Hall. Hoewel ik normaal gesproken heel erg van rare films houd, viel deze ontzettend tegen..

Riverdale?
Omdat we bijna klaar zijn met Love, zijn we op zoek naar een nieuwe serie. Ik ben heel benieuwd naar Riverdale, dus als jij het gezien hebt, laat me weten of het wat is!

Welke serie of film op Netflix is op dit moment jouw favoriet? 

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven