Suus Leest: 13/10/2022

Op vrijdag 13 oktober 2017 mag ik beginnen in twee nieuwe boeken!

Na wekenlang hetzelfde luisterboek, start ik vandaag in een nieuwe: Go Set a Watchman (Ga heen, zet een wachter) van Harper Lee. Het speelt zich jaren na To Kill a Mockingbird af en volgt Scout wanneer ze als 26-jarige vrouw terugkeert naar New York om de zomer met haar vader door te brengen.

Dit boek is ontzettend omstreden geweest (schrijfster was te oud om zelf te bepalen of dit boek, dat al jaren geleden geschreven was, uitgebracht mocht worden), maar uiteindelijk heb ik hem toch gekocht. Een tijd geleden was ik ook begonnen met lezen, maar kwam ik er niet doorheen. Toen ik zag dat Reese Witherspoon het luisterboek voorleest, besloot ik dat ik hem in deze vorm ging lezen. Ik ben benieuwd!

Mijn nieuwe ‘fysieke’ boek waarin ik ga beginnen, is In One Person (In een mens) van John Irving. Meer dan 10 jaar geleden las ik Weduwe voor een jaar van hem, maar wat ik daar precies van vond, weet ik niet meer. Ik ben nieuwsgierig naar de schrijfstijl, omdat Irving voor zover ik weet een zeer geliefde auteur is. Waar In One Person precies over gaat, kan ik je niet vertellen - ik ga er blind in!

Verder ligt ‘Hoe lees ik?’ van Lidewijde Paris ook nog steeds op mijn nachtkastje.

Ik ga er niet van uit dat ik één van deze boeken uit heb voor het einde van de week, dus waarschijnlijk krijg je volgende week vrijdag gewoon een update over dezelfde boeken.. 🙂

Welk boek ga jij dit weekend lezen?

volg me op twitter!

Follow

2 gedachten over “Suus Leest: 13/10/2022

  1. Ik ploeter dit weekend verder in ‘ de wereld volgens Garp’ . Ook van Irving. Mooi en vol humor, maar een echte Irving: dik dus. Dat lees ik uit en dan voor mij minstens 3 jaar lang geen boek meer met meer dan 300 blz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven