Dewey’s 24 Hour Readathon - Oktober 2017

Tweemaal per jaar wordt de leesmarathon ‘Dewey’s 24 Hour readathon’ georganiseerd - een feestelijke dag waarop, je raadt het al, er in één dag zoveel mogelijk gelezen wordt. Aanstaande zaterdag 21 oktober is het weer zover. Dit jaar zullen ruim tweeduizend mensen meedoen en zal er dus volop getwitterd, geïnstagramd en geblogd worden!

Ook ik doe deze keer weer mee!

De marathon begint wereldwijd op dezelfde tijd. Voor mij betekent dat een starttijd van twee uur ’s middags. Ik zal niet verschrikkelijk enthousiast de nacht door lezen - ik heb behoefte aan nachtrust en wil niet dagenlang bij moeten komen van een nachtje doorhalen - maar ik ben wel van plan zoveel mogelijk te lezen. Wil je mij een beetje volgen op deze dag, volg me dan op twitter en instagram! Natuurlijk zal ik ook op mijn blog af en toe updates plaatsten.

Wil jij ook meedoen? Schrijf je dan hier in! Doe je al mee? Laat mij weten waar jij je updates post, dan kunnen we elkaar aanmoedigen!

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven