Suus leest: Dewey’s Liveblog

Vandaag is het zover: Dewey’s 24 Hour Readathon gaat van start. Vanaf 2 uur vanmiddag ga ik zoveel mogelijk lezen en hier zal ik zo nu en dan updates plaatsen. Dus mocht je willen weten wat ik zoal doe op deze dag, houd deze post in de gaten! ?

14:00 - 16:00

Ik begon de marathon moedig. Ik had me een heerlijk kopje kamillethee gemaakt en om even na tweeën startte ik in In One Person. Ik had door dat ik moe was, maar ging er vanuit dat dit wel meeviel.


Concentratie was echter ver te zoeken waardoor ik vooral op twitter en instagram zat. Na een halfuurtje gaf ik het op, zette ik een wekker voor drie uur en ging ik slapen.
Na zo’n dutje gaat wakkerworden altijd moeilijk, maar rond kwart over drie stond ik in de keuken en maakte ik een kopje koffie. Mijn leesplek verschoof van bank naar stoel, waar ik rustig verder las.

Doordat mijn telefoon toch de helft van de tijd interessanter was dan het boek, las ik van 2 tot 4 amper 20 pagina’s… laten we hopen dat de rest van de dag productiever wordt!

16:00 - 20:30

Leesmarathons gaan normaal toch stukken beter… De afgelopen uren heb ik nog zo’n 20 pagina’s in In One Person gelezen. Wel heb ik nog ongeveer 2 uur geluisterd naar The Sellout tijdens wat klusjes en het koken. Voor de rest heb ik namelijk nog een keer gedut, getwitterd en YouTube filmpjes gekeken… Ik denk dat ik nu in bad ga om wat verplichte leestijd te creeëren.

20:30 - 23.30

Ik was inderdaad lekker in bad gegaan en heb daar ongeveer 40 bladzijdes gelezen.


Helaas werd het water wat gauw koud, dus was het alweer snel voorbij. Social media waren natuurlijk ook weer heel interessant dus na het bad las ik nog maar zo’n 10 bladzijdes voordat mijn ogen dichtvielen. Ik ga slapen. Tot morgenvroeg!

Zondag

Om kwart voor 8 ging mijn wekker, en wonder boven wonder werd ik direct wakker en begon ik om 8 uur aan mijn ontbijt.


Na het ontbijt verhuisde ik naar de woonkamer en heb ik tot 11 uur gelezen. Toen moest ik me klaar gaan maken, want ik moest om 2 uur in Utrecht zijn!

In de bus kon ik gelukkig weer verder ‘lezen’. Ik word ontzettend wagenziek, dus besloot verder te luisteren in The Sellout.


Eenmaal in de trein kon ik weer verder in In One Person. Na anderhalf uur was ik alweer in Utrecht én was het bijna twee uur. Helaas was het dus niet gelukt het boek uit te lezen tijdens de readathon. Ik moest daarna nog even de bus in, dus kon voor de laatste 10 minuten nog even het luisterboek induiken.


Hoeveel ik precies in elk boek gelezen heb, weet ik stiekem niet meer zo… ik gok dat ik in The Sellout tot ongeveer bladzijde 150 ben gekomen en in In One Person tot net iets verder dan 400.

Ik realiseer me dat ik alleen verteld heb over wat ik wanneer gelezen heb, maar geen moment vertel wat ik nou eigenlijk van de boeken.. Dit lees je wel aan het einde van deze maand in mijn Wrap up, dus stay tuned! Ik zal ervoor waken dat mijn volgend liveverslag een stukje beter wordt, sorry?.

Doei!

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven