NaNoWriMo 2017


NaNoWriMo
betekent National Novel Writing Month en vindt elk jaar plaats in november. Ik heb mezelf nooit voorgehouden dat ik creatief genoeg zou zijn om ooit een heel boek te schrijven, of überhaupt een stuk fictie geschreven zal krijgen.

Toch twijfelde ik dit jaar om mee te doen met deze maand. Misschien zou ik echt aan fictie beginnen of misschien zou het een idee zijn eens met columns te beginnen. Uiteindelijk heb ik gekozen om toch niet echt mee te doen met deze schrijfwedstrijd, omdat het waarschijnlijk onnodige stress met zich mee zou brengen.

Om toch een beetje meer te schrijven, ga ik wel proberen om in de maand november elke dag een blogpost te publiceren. Voor mijn doen een hele uitdaging, dus ik ben benieuwd of mij dit gaat lukken. Ik ga proberen zo veel mogelijk recensies van boeken te schrijven en ik ben van plan een aantal tags te doen. Heb jij verder nog ideeën waarover ik kan schrijven, dan hoor ik het graag!

Wish me luck!

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven