Suus Leest: 10/11/17

Het idee van deze wekelijkse rubriek is dat ik elke week kan vertellen in welke nieuwe boeken ik nu weer bezig ben. Nou, verrassing: ik ben niet heel veel verder in dezelfde boeken als vorige week. Dit wordt dus slechts een kleine update..

In Stad der Blinden, over een stad waarin opeens een blindheidvirus heerst begint het verhaal wat vaart te krijgen. Ik ben benieuwd hoe dit verder gaat, vooral omdat ik het idee krijg dat op het gebied van plot wel het meeste al verteld is. De vertelstijl is mooi en passend: de spanning en verwarring komt goed aan. Wel blijft het vervelend (maar, zoals ik al zeg, toch ook wel toepasselijk) dat er geen aanhalingstekens of punten gebruikt worden in lange dialogen. Door de hoofdletter na de komma moet je begrijpen dat iemand anders aan het woord is.

Ik ben nu op 30% van het luisterboek van The Invention of Wings. Dit boek gaat over slavernij: een elfjarig meisje krijgt een slaaf cadeau en weet al direct dat dit niets voor haar is. Vorige week gaf ik aan dat ik het erg voorspelbaar vond. Hoewel ik hier niet volledig van afstap, gaat het nu langzaam wel een andere kant uit dan ik gedacht had!

Welk boek ben jij aan het lezen?

Volg me op Twitter , waar ik tegenwoordig in maar liefst 280 tekens leesupdates mag geven!

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven