Suus Leeft: Week 45

Mijn leven is waarschijnlijk bij lange na niet interessant genoeg om dit elke week te doen, maar we gaan het proberen!

Dit was de eerste volledige week waarin ik élke dag een stukje op het blog publiceerde. November is nog lang niet voorbij, maar ik ben al best trots dat ik het nu al 13 dagen volhoud! Dit zijn de posts van afgelopen week:

maandag: Suus’ Leesclub
dinsdag: Non-fictie november
woensdag: 
Suus Las: in oktober
donderdag:
Suus Leest: De helaasheid der dingen
vrijdag:
Suus Leest 10/11
zaterdag:
27 boekenvragen tag
zondag:
Suus Leest: Ga heen, zet een wachter

Maandagavond hebben we de studeerkamer ‘afgemaakt’. Zondag waren we naar de Ikea gegaan voor een nieuw bureau en een nieuwe boekenkast, dus maandag was het tijd om alles in te richten. Ik wil nog een paar nieuwe plantjes en kleine dingetjes en wanneer dat gebeurd is, zal ik een heel stuk aan deze kamer toewijden.

Dinsdag was de de eerste échte koude dag van het jaar:

Het weekend was leuk en gezellig, maar alsnog niet heel druk. Vrijdagavond kwam een vriendin en dronken we wijn en aten we hapjes.

Als gevolg van deze wijntjes was zaterdag een heerlijke langzame dag. We keken de laatste drie afleveringen van Stranger Things 2 (❤️❤️)

Deel twee van de zaterdag was iets productiever, aangezien er ook wat huishoudelijke taken gedaan moesten worden: úren strijken. Gelukkig kon ik ondertussen naar mijn luisterboek luisteren, want deze week had ik nog weinig tijd (genomen) om te lezen.

Zondag begon met schoonfamilie, eindigde in luiheid. Vriendlief was naar Amsterdam voor een concert, dus ik moest helemaal alleen eten. Het was me gelukt géén pizza te bestellen, dus het werd brood met soep. Toen ik mijn blogposts voor de volgende paar dagen af had, mocht ik van mezelf het bad induiken met mijn boek. Heerlijke afsluiting van een rustige week.

Ik ga proberen dit volgende week in videovorm te doen - als ik het niet vergeet..😅

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven