Suus Krijgt: Nieuwe boeken

Afgelopen week had ik het helemaal uitgerekend: als ik alle ongelezen moderne fictieboeken die op mijn kast staan eerst lees, zal ik rond juni 2018 al deze boeken uit hebben. Dit klonk als een prima en haalbaar doel voor volgend jaar.

Maar toen hoorde ik dat er mensen in de buurt boeken weg zouden doen, omdat ze kleiner gingen wonen. Vandaag mocht ik een kijkje gaan nemen!

Ik hoopte dat er bepaalde boeken zouden zijn die ik nog wilde hebben, maar ik had nooit kunnen hopen dat er zó veel boeken zouden zijn die binnen mijn smaak vallen.

In het totaal hebben we maar liefst 88 boeken mogen meenemen. Hieronder de buit met boeken die ik heb uitgekozen. Maar allereerst: bedankt aan de lieve mensen die gratis de boeken weggegeven hebben en mij ontzettend blij gemaakt hebben 🙂

Nederlandse literatuur


Vertaalde literatuur

Kinderboeken

Mooi boek

Springt er volgens jou een uit die ik écht snel moet lezen, laat me weten welke! 🙂

Follow

3 gedachten over “Suus Krijgt: Nieuwe boeken

  1. Tweede reactie. Eerste tijdens een niesbui op onverklaarbare wijze van mijn scherm verdwenen.
    Wat een mooie oogst! IJsland van Giphart heb ik laatst gelezen en dat vind ik met afstand zijn beste boek. Böll is mooi maar zwaar. Elsschot is verplichte kost voor iedere boekenblogger. Ik zie een Saramango, da’s jouw favoriet, en Augustus van Williams wil ik asap van je lenen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven