Suus Leeft: Week 46

Weet je nog dat ik vorige week zei dat ik ging proberen er deze keer een filmpje van te maken? Geprobeerd heb ik het, maar je zou het nooit raden: mijn leven is bij lange na niet interessant genoeg daarvoor.

Voordat ik aan deze blogpost begon, bekeek ik nog even de filmpjes die ik had verzameld:voor maandag, dinsdag, woensdag, donderdag én vrijdag had ik in totaal 20 seconden aan videomateriaal: mijn ontbijt, mijn weg naar het werk, mijn weg terug en een clipje van twee seconden van mijn avond. Het weekend had ik zelfs niets gefilmd! Ik denk dus dat ik maar weer terugga naar mijn eerdere format: foto’s met een beetje tekst.

Noem me lui, maar afgelopen week sla ik nu dus even over: ik heb weinig tot niets te vertellen en al mijn beeldmateriaal is bewegend. Morgen komt wél weer een enigszins interessante blogpost en volgende week zal ik ervoor zorgen dat ik weer foto’s van mijn week heb!

Ik wilde wel nog even afsluiten met dit prachtige portret, met dank aan snapchat.

Ik gebruik snapchat trouwens niet, maar je kunt me wel volgen op Twitter of Instagram!

 

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven