Suus Leest: 24/11/2022

Het is weer vrijdag, dus het is weer tijd om te delen welke boeken Suus de komende week leest!

Fingersmith van Sarah Waters

Weeskind Sue groeit op als dief in Victoriaans Londen. Maar dan ontstaat er een masterplan dat voor rijkdom zal zorgen.

Dit is het derde boek van Sarah Waters dat ik lees (Oké, deze keer luister ik hem). Ik ben pas op 15% dus ik kan nog niet heel veel erover zeggen, maar tot nu toe ben ik erg onder de indruk van de omschrijvingen van de verschillende personages. Ik ben benieuwd hoe het verhaal verder gaat, want Waters kennende, gaat nog heel veel gebeuren.

The Strange and Beautiful Sorrows of Ava Lavender van Leslye Walton

Deze roman vertelt het verhaal van de Franse Ava, die geboren wordt met vleugels, maar ook van anderen in haar familie, die ook bijzondere eigenschappen hebben.

Dit is een van de laatste Young Adult boeken die nog ongelezen in mijn kast stond, maar mijn interesse ebt per pagina weg. Ik probeer nog een paar bladzijdes te lezen en als ik er dan nog steeds niet aan vind, ga ik toch echt verder in een volgende.

Hoe lees ik? van Lidewijde Paris

Dit boek van de inspirerende Lidewijde Paris leert je hoe je kritischer naar boeken kan kijken. Ik ben al een tijd bezig in deze maar de laatste tijd gingen mijn fictieboeken even voor. Zondag breng ik een aantal uren in de trein door, dus het wordt tijd weer in deze verder te gaan!

Welke boeken ga jij de komende week lezen?

Volg me op Twitter of Instagram voor meer updates. 

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven