Suus Leest: In december

Eerder dit jaar, heb ik to be read lijstjes gemaakt voor de zomer en de herfst, in plaats van maandelijks. Voor de winter ga ik dit niet doen, omdat ik in het nieuwe jaar iets nieuws wil proberen, dus voor nu een korte TBR voor december!

Fingersmith van Sarah Waters

Fingersmith gaat over het weesmeisje Sue dat opgroeit als dief in Victoriaans Londen en naar het platteland wordt gehaald voor een masterplan om rijk te worden. Sarah Waters kennende, zit dit boek vol drama maar ook wat romantiek en spanning. Ik ben dus ontzettend benieuwd waar dit mij naartoe gaat brengen.

In deze ben ik al een weekje bezig, maar het officiële plan was dat dit mijn luisterboek voor december zou worden. Ik moet nog best een aantal uren, dus ik denk dat ik niet nog een andere hoef te kiezen.

The Nightingale van Kristin Hannah

Over twee vrouwen die proberen te overleven in Frankrijk tijdens de tweede wereldoorlog. Het moet een krachtig verhaal zijn en men zegt dat het heel mooi geschreven is. Zoals de meeste boeken staat ook deze alweer een tijd in mijn kast. Het klinkt als een goed winterboek dus ideaal voor december!

The Complete Maus van Art Spiegelman

Ook deze vertelt het verhaal van de tweede wereldoorlog, maar dan vanuit het perspectief van de Joodse vader van de schrijver. Een biografie in een unieke graphic novel stijl. Jaren geleden moest ik een stukje hieruit lezen voor een vak tijdens mijn bachelor en niet veel later kocht ik de hele bundel. Natuurlijk heb ik hem nog steeds niet gelezen.

The Gracekeepers van Kirsty Logan

Waar deze over gaat, weet ik niet zo goed. Iets met zee en een circus en fantasy. Waarom zou ik deze niet willen lezen?

 

Welke boeken wil jij nog echt lezen voor het einde van het jaar? 

Wil je op de hoogte blijven van mijn leeservaringen, volg mij dan op twitter!

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven