Suus Leeft: Week 47

Deze laatste hele week van november was op werkdagen net als alle andere weken, maar het weekend was wat socialer dan normaal!

Werkdagen

Elke ochtend begon met koffie en yoghurt, elke avond eindigde met schrijven en lezen. Daar tussenin ging ik werken. Hoewel dit heel saai klinkt, vind ik dit een prima manier om vijf van de zeven dagen door te brengen!

 

Weekend

Zaterdag begon met een gezellige lunch met mijn beste vriendin van de basisschool. Zoals altijd wanneer wij iets doen, duurt dit langer dan gepland en was ik pas om 5 uur weer thuis. De avond bracht ik door met een boek (Hoe lees ik? van Lidewijde Paris) en een interessant biertje, dat beter smaakte dan ik gedacht had.

Zondag ging ik naar Arnhem voor een verjaardag (en semi-housewarming want ik was er nog niet geweest) van een oud-huisgenootje. Dat betekende een totaal van bijna 6 uur in het OV. Fijn, want dan kan ik lekker veel lezen. In de bus (en staand in de trein) heb ik lekker veel kunnen luisteren naar Fingersmith van Sarah Waters en voor de momenten waarop ik kon zitten in de trein, had ik The Gracekeepers van Kristy Logan. In Arnhem zelf heb ik het appartementje mogen bewonderen en hebben we haar verjaardag gevierd met pizza en spelletjes.

Nu is het weer maandag en zijn we weer een nieuwe week begonnen!

Volg me op Twitter of Instagram!

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven