Suus Las: in de herfst

Het is bijna Sinterklaas en als dit feest eraan komt, is de winter toch écht begonnen. Dat betekent ook dat de herfst dus voorbij is en dat het tijd is om te kijken of het mij gelukt is om alle boeken van mijn herfst tbr te lezen.

Kort gezegd: nee. Maar wel bijna!

Deze boeken van mijn TBR heb ik allemaal uit:

Kafka on the Shore;
The Invention of Wings;
Stad der blinden;
Ready Player One;
Hoe lees ik?;
Ik kom terug;
The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society.

 

Het boek dat ik niet eens geprobeerd heb…

is 2666 van Roberto Bolaño. Al aan het begin van de herfst had ik besloten dat ik deze later zou lezen in de vorm van een luisterboek. Dit is namelijk een super dik boek en ik had door dat ik hier geen tijd meer voor zou hebben in de herfst. Deze staat op mijn lijstje voor volgend jaar!

Buiten mijn TBR heb ik nog gelezen… 

The Bell Jar van Sylvia Plath. Komende maandag zal ik deze bespreken met mijn boekenclub, dus ik mocht hem opnieuw lezen! Een aantal jaren geleden las en analyseerde ik deze voor mijn scriptie en vond dit geweldig. Sindsdien had ik hem niet meer hergelezen, dus het werd hoog tijd. Heb je deze nog niet gelezen, lees hem (de vertaling heet De glazen stolp)!

Voor de boeken die ik in oktober heb gelezen, kun je hier lezen wat ik ervan vond wat ik van de boeken vond. Die van november kun je komende week verwachten.

Welke boeken heb jij deze herfst gelezen?

volg me op Twitter en Instagram.
Follow

3 gedachten over “Suus Las: in de herfst

    1. PAAZ was écht heel goed, inderdaad! Ik wil snel ook het vervolg lezen!
      Ik ben inderdaad van plan om van zowel Kafka als Het aardappelschilgenootschap nog een recensie te schrijven, dus stay tuned 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven