Suus Leest 25/3/2023

Deze week mag ik in veel nieuwe boeken beginnen, want afgelopen dagen is het me gelukt een aantal uit te lezen. Graag deel ik met jullie welke boeken ik ga lezen!

De aanslag - Harry Mulisch

Dit is de enige waar ik al in bezig was. Een lange tijd geleden heb ik de film gezien, maar het boek had ik nog nooit gelezen. Het werd dus hoog tijd. Deze lees ik op mijn e-reader, een aantal bladzijdes voor het slapen gaan. Daardoor schiet deze niet echt op, maar ik vind hem tot nu toe erg interessant.
De aanslag gaat over het jongetje Anton dat, tijdens de tweede wereldoorlog, er opeens alleen voor staat.

Het monster van Essex - Sarah Perry

Het monster van Essex speelt zich af in Victoriaans Engeland, waar de weduwe Cora vanuit Londen naar Essex verhuist en hoort over de mythe van ‘het monster’.
Al in juni vorig jaar heb ik een begin gemaakt in dit boek. Om de één of andere reden kwam ik er toen niet doorheen, dus ik ga het nu nog eens proberen. Ik ben benieuwd, want de plot klinkt als iets dat precies in mijn straatje past.

De rest van de dag - Kazuo Ishiguro

Lord Darlington is bang dat zijn butler te weinig van de wereld ziet, en daarom geeft hij hem op een dag zijn autosleutels en zegt hem dat hij erop uit moet gaan. Tijdens de korte reis die hij dan maakt, leert de lezer alles over het leven van de butler.

De laatste getuige - Frank Krake

Non-fictie over een man die drie concentratiekampen en een scheepsramp overleefde. Van deze lag gisteren een recensie-exemplaar in de brievenbus en ik kan niet wachten om erin te beginnen!

Welke boeken ga jij lezen?

volg me op twitter en instagram voor meer updates!

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven