Dewey’s 24 hour readathon

Twee keer per jaar vindt Dewey’s 24 hour Readathon plaats. Dit is een leesmarathon op een zaterdag in april en oktober waarin deelnemers proberen om in 24 uur zo veel mogelijk te lezen. Die van april 2018 is vandaag! Om 2 uur Nederlandse tijd begint het feest, en ik doe mee!

Voorgaande keren heb ik mijn best gedaan de hele dag wakker te blijven en écht elke minuut van de dag te lezen. Dat heeft echter telkens voor een enorme kater gezorgd waardoor ik dagenlang uit mijn ritme was. Gezien ik maandag weer moet werken, ga ik deze keer gewoon slapen.

Wat ik ook anders ga doen dan vorige keren: het soort boeken dat ik wil lezen. Eerder pakte ik de dunste boeken op mijn kast om zo de meeste boeken te kunnen lezen en voor genoeg afwisseling te zorgen. Vandaag heb ik een stapeltje boeken klaar liggen die iets dikker zijn. De reden: ik ben nog niet door mijn hele lijst voor april heen, en dit is de uitgelezen kans dit doel toch te behalen.

De boeken die nu dus klaarliggen zijn:

Norwegian Wood van Haruki Murakami

(op dit moment op pagina 194)

The Essex Serpent van Sarah Perry

(op dit moment op pagina 344)

Aan het eind van de dag van Nelleke Noordervliet

Geen mega ambitieuze lijst, dus wie weet pak ik er nog wel eentje van mijn kast, maar voor nu is het dit.

Ik ga vandaag ‘live bloggen’, dus er zal een blogpost zijn waarin ik elke paar uur update wat ik gedaan en gelezen heb. Ook op Twitter en Instagram (stories) zal ik updates plaatsen!

Je hoort dus nog van mij vandaag!

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven