Liveblog: Leesmarathon

Dewey’s 24 hour readathon duurt van zaterdag 28 april 14:00 tot zondag 29 april, 14:00. Deze keer zal het niet lukken 24 uur aan één stuk te lezen, maar ik ga proberen zo veel mogelijk te lezen. Op Instagram en Twitter kun je mijn avonturen volgen, maar ook op deze liveblog! 🙂

17:30 || de eerste paar uur

De leesmarathon is nu drie en een half uur bezig en ik heb pas 50 bladzijden gelezen. De reden hiervoor is het lekkere weer dat toelaat dat er in de tuin gewerkt wordt. Daardoor heb ik meer tijd doorgebracht in de Intratuin, Hornbach en onze tuin, dan met een boek. Nu is het wel weer goed geweest voor vandaag, dus hopelijk ga ik de rest van de tijd wél aan lezen besteden!

     

21:50 || de rest van de dag

Na het avondeten, rond 7 uur, ben ik in bad gegaan met Norwegian Wood. Nu is het 21:50 en is hij uit. Wat een prachtboek. Tijd om uit bad te gaan en op de bank te ploffen met een wijntje, wat chips en een nieuw boek.

     

23:30 | zwakte

Ik was ervan overtuigd dat ik echt wel tot 1 of 2 uur zou kunnen opblijven, maar dat gaat helaas niet lukken. Tijdens het lezen van Aan het eind van de dag vielen telkens mijn ogen dicht en heb ik nu toch maar moeten besluiten om op dit vroege uur naar bed te gaan. Uiteraard heb ik mijn boek mee en hoop ik nog een paar bladzijdes te kunnen lezen. Ik zet mijn wekker in ieder geval vroeg, zodat ik morgen nog genoeg tijd heb om te lezen! Slaap lekker en tot morgen 🙂

7:00 || goedemorgen

Tijd voor een kopje koffie en een boek. Het is me gisteravond gelukt tot bladzijde vijftig te lezen in Aan het eind van de dag. Ik moet dus nog 300 bladzijden en heb nog 7 uur. Zou moeten lukken als ik niet te veel andere dingen ga doen. Wish me luck!

10:45 || snel lezen

Aan het eind van de dag is uit. Het eerste uur ging het lezen langzaam: ik moest ondertussen eten en was nog erg moe. Maar vanaf 8 uur zat het tempo erin en las ik zo’n 100 bladzijden per uur. Uit dus! Nu gaat mijn luisterboek op en ga ik wat huishouden doen, tot snel!

14:00 || beetje valsspelen

Het is nu twee uur, het einde van de leesmarathon. Het laatste anderhalf uur heb ik even geen tijd gehad (of genomen) om te lezen. Het was goed weer en daarom besloten vriendlief en ik weer even wat tijd in de tuin door te brengen. Hierdoor is het niet volledig gelukt het luisterboek af te luisteren. Máár… ik hoef nog maar een halfuurtje, dus vanavond (vanmiddag krijg ik bezoek) luister ik nog even, zodat ook deze uit is.

22:15 || het einde

Zonet heb ik de laatste minuten van mijn luisterboek afgeluisterd. Door dit klein beetje valsspelen is het me gelukt deze leesmarathon mijn hele tbr uit te lezen, en daar ben ik toch wel een beetje trots op.

Conclusie

Aantal boeken uitgelezen: 3
Norwegian Wood van Haruki Murakami
Aan het eind van de dag van Nelleke Noordervliet
The Essex Serpent van Sarah Perry

In twee van deze drie boeken was ik dus al begonnen, maar in totaal heb ik dan toch (123+347+74=) 544 bladzijden gelezen. En het resultaat in de tuin, dat mag er ook wel zijn! Al met al een goed weekend 🙂

Follow

Eén gedachte over “Liveblog: Leesmarathon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven