Suus Schrijft: Te Weinig

Jeetje, wat is het schrijven van recensies soms toch moeilijk. Ik wil mooie, goed doordachte en beschouwende recensies schrijven van minstens 600 woorden, maar dit lukt zo vaak niet. Hierdoor heb ik zeker tien halve recensies geschreven die ik niet goed of volledig genoeg acht om te publiceren.

Dit is natuurlijk enorm zonde en ik heb al vaker geprobeerd ze dan te versimpelen en een korte variant te publiceren, maar telkens weer vind ik het toch niet goed genoeg. Hier wil ik me overheen zetten - want de lange 600-woordenrecensies gaan er toch niet van komen.

Deze korte post is dus eigenlijk een soort van waarschuwing:

verwacht vanaf nu recensies van nog lagere kwaliteit, maar hogere kwantiteit!

Hopelijk leer ik zo weer liefde en enthousiasme terug te vinden voor het schrijven en leer ik zo uiteindelijk beter schrijven en beter mijn ideeën en meningen op papier te zetten zonder dat dat úren duurt.

Wish me luck!

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven