Suus Leest: 14/5/2023

Ik vond het weer tijd om met jullie te delen welke boeken ik op dit moment aan het lezen ben!

Luisterboek

De biografie Anna van Annejet van der Annie M.G. Schmidt lees ik samen met mijn leesclub. Op dit moment lees ik deze zowel als luisterboek als als fysiek boek en vind hem best aardig. Wel merk ik dat ik weinig geneigd ben dit boek op te pakken. Donderdag 31 mei moet hij uit zijn, dus nu moet ik wel echt aan de slag!

Voortgang: 12% (nog 13u 55min te gaan) / blz 65 van de 405
Oordeel tot nu toe: 3 sterren.

E-boek

Elke avond lees ik een paar bladzijden in Harry Potter and the Goblet of Fire. Het schiet niet heel erg op, maar ik vind hem tot nu toe erg leuk. Het is me nooit gelukt om verder dan boek 3 te komen in deze serie, dus dit is een hoogtepunt voor mij! 🙂

Voortgang: 61 van de 617
Oordeel tot nu toe: te vroeg om te oordelen

Fysiek boek

Op dit moment ben ik niet bezig in een fysiek boek, maar ben wel van plan deze week te starten in Lucifer van Connie Palmen. Deze roman gaat over de dood van een pianist, waarbij de vriendin als verdachte gezien wordt. Connie Palmen heeft één van mijn favoriete boeken geschreven (Jij zegt het), maar schreef ook een boek waar ik voor geen meter doorheen kwam (De wetten). Ik ben dus benieuwd waar deze zal vallen.

Voortgang: blz 0 van de 350
Oordeel tot nu toe: veel te vroeg om te oordelen.

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven