Suus Leest: 22/5/2023

Elke maandag deel ik met jullie welke boeken ik wil gaan lezen deze week. Nu is het vandaag dinsdag, maar het telt als een maandag want het was de eerste werkdag van de week 🙂 Lees snel verder als je weten welke boeken ik ga consumeren!

E-book

Zoals jullie de afgelopen tijd al hebben kunnen lezen op mijn blog, heb ik nooit alle Harry Potter-boeken gelezen en heb ik het dit jaar als doel dit eindelijk wel te doen. Boeken 1 t/m 3 heb ik wel al vaker gelezen en ook de films meerdere malen van gezien. De films die daarna kwamen heb ik denk ik maar Ă©Ă©n keer gezien en dat is inmiddels ook alweer even geleden, waardoor ik tot nu toe nauwelijks iets herken, en dat maakt het natuurlijk wel heel leuk!

Voortgang: 186 van de 617 pagina’s
Oordeel tot nu toe:
4 sterren

Luisterboek

Vanmorgen heb ik naar het laatste halfuur van mijn vorige luisterboek geluisterd, dus het is tijd voor een nieuwe! En wel The Help van Kathryn Stockett. Dit boek over de positie van Zwarten in Amerika in de jaren zestig is inmiddels verfilmd met Viola Davis en Emma Stone in de hoofdrol en zowel film als boek zijn ontzettend goed ontvangen en zijn in de prijzen gevallen. Dat is alweer jaren geleden, en hij staat al járen in mijn boekenkast, dus het wordt hoog tijd dat ik deze ook eens ga lezen.

Voortgang: nog niet begonnen.

Paperback

Een boek dat ik deze maand nog gekocht heb, is Concept M van Aafke Romeijn. Dit is een sciencefictionroman over een wereld waarin de ziekte ‘kleurloosheid’ de wereld verovert. Ik verwacht dat dit een redelijk treffend maatschappelijk-kritische roman is die qua verhaal doet denken aan Hanna Bervoets’ verhalen. Ik ben benieuwd!

Voortgang: nog niet begonnen.

Welk boek ga jij deze week lezen?

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven