Suus Leest: 28/5/2023

Suus Leest: 28/5/2023

Zoals elke maandag, deel ik ook vandaag weer welke boeken ik op dit moment aan het lezen ben!

Luisterboek

Het luisterboek waarin ik vorige week begonnen ben, is The Help (Een keukenmeidenroman) van Kathryn Stockett.  Dit boek over de positie van Zwarten in Amerika in de jaren zestig is inmiddels verfilmd met Viola Davis en Emma Stone in de hoofdrol en zowel film als boek zijn ontzettend goed ontvangen en zijn in de prijzen gevallen. Het boek staat al jaren in mijn boekenkast, waardoor ik nu besloten heb hem als luisterboek te lezen. Tot nu toe staat deze mij enorm aan!

Voortgang: 29%
Oordeel tot nu toe: 4.5/5

E-book

Zoals ik vorige week al noemde, heb ik als kind nooit de Harry Potter reeks helemaal gelezen. Na boek drie bleef ik altijd hangen. Nu ben ik eindelijk in boek vier, Harry Potter and the Goblet of Fire, bezig, en ik vermaak me enorm. Ik herinner me nauwelijks iets van de film, wat het alleen maar leuker en spannender maakt!

Voortgang : 233 van de 617 pagina’s
Oordeel: 4/5

Paperback

Concept M van Aafke Romeijn stond vorige week ook al op mijn lijstje en ik heb dit boekje, hoewel het best dun is, nog steeds niet uit… Eerlijk is eerlijk, het duurde best lang voordat ik echt in het verhaal zat en de schrijfstijl is niet per se mijn ding. Nu dat ik het einde nader, begin ik wel echt benieuwd te raken hoe het verder gaat. Het idee achter deze roman is namelijk wel heel goed: Het is een sciencefictionroman over een wereld waarin de ziekte ‘kleurloosheid’ de wereld verovert.

Voortgang: 200 van de 253 pagina’s
Oordeel: 3/5

Welk boek lees jij op dit moment?

Volg me op twitter en instagram!

https://suusleest.com/2018/05/28/suus-leest-2852018/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Spring naar de toolbar