Suus Leest: Juni

Suus Leest: Juni

Zoals elke maand, deel ik ook aan het begin van juni weer welke boeken ik van plan ben te gaan lezen. De laatste tijd lukt het me heel goed om me aan deze lijstjes te houden en hoop dat het nu ook weer gaat lukken!

Harry Potter and the Goblet of Fire van J.K. Rowling

Het vierde boek in de Harry Potter reeks. In deze was ik begin vorige maand al begonnen als e-boek, maar mijn e-boeken lees ik alleen ’s avonds in bed voor het slapen gaan. Meestal kom ik niet verder dan een paar pagina’s, dus het schiet niet heel erg op. Toch hoop ik dat het me gaat lukken om deze nu wel uit te lezen.

The Help van Kathryn Stockett

Deze roman vertelt het verhaal van de positie van zwarten in Amerika in de jaren 60. Ook in deze ben ik al bezig, maar dan als luisterboek.

Over het doppen van bonen van Wieslaw Mysliwski

Een Poolse man vertelt zijn levensverhaal aan een klant die bonen bij hem komt kopen.

De kleurloze Tsukuru Tazaki en zijn pelgrimsjaren van Haruki Murakami

Tsukuru is in Tokyo gaan studeren en de vrienden van in zijn geboortestad willen hem van de ene op de andere dag niet meer kennen en hij heeft geen idee waarom.

Up van Myrthe van der Meer

De tweede, op autobiografische gebeurtenissen gebaseerde, roman over Emma die terecht komt op de psychiatrische afdeling van het algemeen ziekenhuis.

Kleine brandjes overal van Celeste Ng

In Shaker Heights is alles perfect gepland en is iedereen ontzettend succesvol. Maar dan komt Mia Warren, kunstenares en alleenstaande moeder, en langzaam begint alles uit de hand te lopen.

Welke boeken ga jij deze maand lezen?

Volg me op Twitter en Instagram
https://suusleest.com/2018/06/05/suus-leest-juni/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Spring naar de toolbar