Suus leest: 31/7/2023

Suus leest: 31/7/2023

Oeps, mijn blogvakantie begon iets v贸贸rdat ik ook daadwerkelijk op vakantie ging. Het was niet helemaal de bedoeling om ruim een maand niet te bloggen, maar聽daar kunnen we nu niet veel meer aan doen聽馃檪 Het resultaat is dan weer wel dat je de komende weken veel聽stukjes聽kunt verwachten zoals wrap-ups, recensies en stukjes over de vakantie, dus bereid je voor!

Om terug te komen in het blogritme, eerst even een korte update over wat ik nu aan het lezen ben.

Luisterboek

Deze week ben ik begonnen aan het luisterboek van聽A Walk in the Woods聽van Bill Bryson. Dit is een non-fictieboek over Brysons ervaringen met de聽Appalachian Trail - een wandelroute waar de gemiddelde wandelaar zo鈥檔 zes maanden over doet. Tot nu toe leuk geschreven, soms wat t茅 Amerikaans.

Voortgang: 21%
Oordeel tot nu toe: 3/5

Ebook

Een boek dat alweer te lang op mijn kast staat, is聽Mannen die vrouwen haten. Bijna iedereen heeft de hele reeks inmiddels al gelezen over de Zweedse journalist聽Mikael en de hacker Lisbeth. Eerlijk is eerlijk - eerst leken me deze boeken helemaal niets voor mij, al helemaal niet omdat de boeken ook nog zo dik zijn. Toch denk ik dat ik ze stiekem wel spannend ga vinden. Ik ben benieuwd.

Voortgang: bladzijde 15 van de 576
Oordeel tot nu toe: nog iets te vroeg

Hardback

Verder lees ik zo nu en dan een aantal bladzijden in聽Gedichten die vrouwen aan het huilen maken. Dit is boek dat is samengesteld door Isa Hoes, waarbij zij verschillende bekende Nederlandse vrouwen gevraagd heeft welk gedicht hen ontroert en waarom. Zo nu en dan is de bijbehorende uitleg ontroerender dan het gedicht zelf, maar ook de selectie gedichten is natuurlijk mooi.

Voortgang: bladzijde 53 van de 173
Oordeel tot nu toe: 3,5/5

Ik ben ook weer helemaal terug op Twitter en Instagram, dus volg me daar 馃檪

 

https://suusleest.com/2018/07/31/suus-leest-3172018/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Spring naar de toolbar