Suus in ’t Kort: Veel Liefs

Wanneer ze op zoek is naar een appartementje in Londen, twijfelt Tiffy maar eventjes wanneer ze een advertentie ziet voor de flat van Leon. Leon draait nachtdiensten, en in het weekend is hij telkens bij zijn vriendin. Hij zoekt iemand om de flat mee te delen die normale kantooruren werkt. Ideaal - dan kunnen ze samenwonen, zonder elkaar daadwerkelijk in de weg te lopen. Zelfs het bed zullen ze delen.

Natuurlijk is deze aardig voorspelbaar. Om alles een beetje af te stemmen, schrijven ze elkaar post-its, die telkens uitgebreider worden. Ze leren elkaar steeds beter kennen en… krijgen een oogje op elkaar.

Veel liefs is een prettig boek, met herkenbare hoofdpersonages die niet té perfect zijn. De voorspelbaarheid hoort een beetje bij het genre, en hoewel het zeker mierzoet is, zitten er ook wat zwaardere en serieuzere momenten in. De perfecte balans voor een leuk tussendoortje.

ik las dit boek als luisterboek, en in het Engels.

TITEL: Veel liefs (The Flatshare) || AUTEUR: Beth O’Leary
VERTALERS: YOND BOEKE EN PATTY KRONE
UITGEVERIJ: DE Fontein|| JAAR: 2019 || PAGINA’S: 336

⭐⭐⭐⭐

Follow Me

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.