Suus Leest: 22/6/2023

Deze maandag heb ik geen enorme update. Toch deel ik weer eventjes in welke boeken ik op dit moment bezig ben.

STAMPED FROM THE BEGINNING – IBRAM X. KENDI

Het luisterboek dat ik aan het lezen ben is hetzelfde als vorige week en de week ervoor. Hoewel het super interessant is, vergt het veel concentratie en dat betekent dat ik niet - zoals ik dat normaal wel doe - elke seconde dat ik tijd heb naar het luisterboek luister, even tussendoor. Stamped From The Beginning bespreekt  de geschiedenis van racisme in Amerika, waarbij verschillende centrale figuren worden besproken. 

TITEL: STAMPED FROM THE BEGINNING
AUTEUR: IBRAM X. KENDI
GENRE: NON-FICTIE
FORMAT: LUISTERBOEK
VOORTGANG: 40%
OORDEEL TOT NU TOE: 3,5/5
KOOP STAMPED FROM THE BEGINNING HIER

The Hate U Give - Angie Thomas

Als haar beste vriend vermoord wordt door de politie, staat Starrs leven op z’n kop. Een schrijnend verhaal over racisme door de ogen van een zestienjarig meisje. Gisteravond het eerste hoofdstuk gelezen, dus ik kan er nog vrij weinig over zeggen, maar ik ben heel benieuwd hoe het verhaal zich gaat ontwikkelen.

TITEL: The Hate U Give
AUTEUR: Angie Thomas
Vertaald door: Jasper Mutsaers
GENRE: Young-Adult Fictie
FORMAT: E-boek
VOORTGANG: 5%
OORDEEL TOT NU TOE: n.v.t.
Koop The Hate You Give hier in het Nederlands en Hier in het Engels
Follow Me

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.