Suus Leest

Suus Leest: Januari

De maanden januari en februari zullen voor mij in het teken staan voor lezen voor mijn studie. Zoals jullie misschien weten, ben ik in september gestart met de lerarenopleiding Nederlands. Eén van de vakken die ik hiervoor volg heet ‘literatuurlijst’ en sluit je af met een zelf in te plannen mondeling. Omdat ik dit graag zo snel mogelijk afgerond heb, heb ik besloten dit begin maart te plannen, maar dat betekent wel dat ik nog even aan de bak moet. Hoewel ik een deel van de boeken al gelezen heb, moet ik er toch nog aardig wat.

En deze wil ik dus graag nog in januari lezen!

De zaak 40/61 - Harry Mulisch
Dubbelspel - FM Arion
In Nederland - Cees Nooteboom
Rachels Rokje - Charlotte Mutsaers
Gimmick - Joost Zwagerman
Advocaat van de Hanen - AFTh van der Heijden
De ontdekking van de hemel - Harry Mulisch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest