Suus Leest

Suus Leest: 11/1/21

We gaan maar weer eens proberen om *ongeveer* elke maandag een update te plaatsen over de boeken die ik op dat moment aan het lezen ben! Nu lees ik normaal gesproken meerdere boeken tegelijk - minstens één luisterboek, één e-boek en één fysiek boek. Toevallig heb ik vandaag nét mijn luisterboek en mijn fysiek boek uitgelezen, dus kan ik alleen over mijn e-boek vertellen.

Eleanor & Park - Rainbow Rowell

60 % |
Young Adult |
Moderne fictie |
328 pagina’s |

Uitgever: Van Goor |
Vertalers: Annelies Jorna Ineke Lenting |

kopen (NL)
Kopen (Eng)

Oordeel tot nu toe

Eleanor is nieuw op school, en ze valt niet meteen bij iedereen in de smaak. De jongen naast wie ze moet zitten in de bus, Park, vindt haar ook raar, met haar aparte kledingstijl en vreemde gedrag. Het is natuurlijk geen spoiler als ik zeg dat de twee elkaar tóch wel aardig zullen beginnen te vinden.

De eerste keer dat ik deze las, was ik meteen helemaal verliefd, en besloot ik dat dit één van mijn favoriete boeken was. Nu, vijf jaar later, ben ik iets minder enthousiast. De personages zijn leuk - er zijn aardig wat schattige scènes ook - en het verhaal is prima. Maar deze keer mis ik toch wel iets.


De komend week zal ik gaan lezen: Gimmick van Joost Zwagerman en Advocaat van de hanen van A.F.Th. van der Heijden. Beide zijn voor school, en voor beide zal ik het luisterboek tegelijkertijd met het fysieke/e-boek lezen.

Welk boek staat deze week op jouw lijstje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest