Suus Leest

Suus Leest: 29/3/21

Hoewel ik het normaal fijn vind om mijn boeken netjes voor het einde van de maand uit te lezen en nieuwe boeken te starten op de eerste, vrees ik dat me dat nu niet gaat lukken. Er zijn nog vier boeken die ik op dit moment aan het lezen ben en maart is donderdag al voorbij…

Mannen zonder vrouw - Haruki Murakami

73% |
Paperback |
Moderne fictie |
282 pagina’s |
Atlas Contact |

Koop het boek

Murakami deelt in deze bundel zeven korte verhalen over liefde. Zoals altijd met zulke bundels, zijn niet alle verhalen top, maar zoals ik met deze schrijver wel gewend ben, zijn de meeste verhalen fijn om te lezen.

Oordeel tot nu toe:

Moskou op sterk water - Venedikt Jerofejev

43 % |
Paperback |
Moderne klassieker |
148 pagina’s |
Van Oorschot |

Koop het boek

Met deze autobiografische roman vertelt de ik-figuur over zijn treinreis die vertrekt in Moskou. De lezer leert de medereizigers kennen en op elke bladzijde gaat het over alcohol - dit allemaal met een communistische achtergrond. Waarom me deze roman zo boeit, kan ik niet uitleggen, maar ik kan niet wachten om verder te lezen!

Oordeel tot nu toe:

Kindertijd - Tove Ditlevsen

82% |
Eboek |
Autobiografie |
144 pagina’s |
Das Mag |

Koop het boek

Zoals de titel het al zegt gaat deze autobiografie over de kindertijd van Tove. Ze groeit op in een volkswijk in Kopenhagen en voelt zich een eenzame buitenstaander. Dit boek is gevoelig, klein en intiem.

Oordeel tot nu toe:

Cliënt E. Busken - Jeroen Brouwers

14 % |
Luisterboek |
Moderne fictie |
264 pagina’s |
Atlas Contact |

Koop het boek

Door de ogen van cliënt Busken ervaren we het leven op de gesloten afdeling in een verzorgingshuis. Ik ben nog niet echt heel ver dus weet niet goed waar het verhaal naar toe zal gaan, maar ik ben op dit nu al fan van onze hoofdpersoon.

Oordeel tot nu toe:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest