Suus Leest

Suus Leest: April

Omdat de nieuwe maand start met een enorme leesdip, wilde ik deze lijst eerst niet delen, omdat ik het waarschijnlijk toch niet ga halen om alle boeken te lezen. Maar nu ik hier al bijna een week tegenaan kijk, denk ik dat het beter is de lijst wél te delen en maar gewoon te gaan lezen!

In de maand april ga ik samen met een vriendin het boek ‘A Little Life’ van Hanya Yanagihara lezen. Spannend, want als ik zo de ‘reading vlogs’ bekijk op YouTube, blijkt dat iedereen het emotioneel gezien een vreselijk boek vindt… Behalve dat ik dus waarschijnlijk als emotioneel wrak de maand door ga, is dit boek ook nog zo’n 720 pagina’s lang en ik ben nooit zo goed met dikke boeken.

Naast A Little Life heb ik ook nog twee boeken die ik nog over had van vorige maand: Mannen zonder vrouw van Haruki Murakami en Moskou op sterk water van Venedikt Jerofejev.

Zoals ik al aankondigde, verwacht ik niet dat het me gaat lukken om alle boeken deze maand uit te lezen, maar ik wil toch mijn volledig lijstje met jullie delen! Komt ‘ie:

Fysieke boeken

De ziekte van Lodesteijn - Levi Weemoedt
Het perenveld - Nana Ekvtimishvili

Eboeken

Niet te stoppen - Angie Thomas
Rustig aan, tijger - Joost de Vries
Meer dan een broer - David Diop

Luisterboeken

Zomervacht - Jaap Robben
Knap voor een dik meisje - Tatjana Almuli
Mrs. Degas - Arthur Japin
Confettiregen - Splinter Chabot
Klara en de zon - Kazuo Ishiguro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest