Suus Leest

Suus Schreef: Even niks

Afgelopen december had ik nog de hoop om in 2022 lekker veel te gaan schrijven. Van elk boek dat ik uit had, zou ik een recensie schrijven. Uhm, dat is niet helemaal gelukt. Want studeren én fulltime werken blijkt toch best veel van mijn brein op te slokken. Als ik dan vrije tijd had, was ik blij wanneer ik even niet echt na hoefde te denken. Dus van schrijven is helaas heel weinig terecht gekomen.

Maar ik heb goed nieuws: het einde van mijn studie is in zicht. Voor nu betekent dat nog even een paar weken bikkelen, keihard werken om het laatste tentamen te halen en de laatste paar dossiers in te leveren. Hoewel ik mijn studie met veel plezier gedaan heb, ben ik zó blij als ik straks weer vrije tijd heb. En ik ga even niets beloven. Ik zou graag zeggen dat ik met terugwerkende kracht nog van elk gelezen boek een recensie ga schrijven, maar ik weet ook dat dát precies de druk is die ik even niet nodig heb.

Ik hoop dus over een paar weken weer genoeg energie te hebben om te schrijven en om zo nu en dan een recensie te plaatsen. Met steeds iets minder deadlines die op mijn schouders drukken, voel ik de zin al langzaam weer opkomen, dus wie weet verschijnen langzaam alvast wat blogberichtjes.

Zoals ik al zei - ik beloof niets, maar hopelijk tot snel!

Facebook Twitter Pinterest Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest