Blog

12 in 48 leesmarathon

Zo nu en dan organiseert Wendy van Wendy and the Books een leesmarathon waarbij je in één weekend 12 uur probeert te lezen. Dit weekend ga ik meedoen. Het start vanavond om 20:00, maar vanavond zal ik weinig tijd hebben om te lezen. Toch heb ik een tbr alsof ik 60 uur kan lezen dit weekend, dus die wilde ik alvast met jullie delen! Verder zal ik hier regelmatig updates posten 🙂

Dostojevski en de liefde

Het luisterboek waar ik op dit moment in bezig ben, is Dostojevski en de liefde. De titel verraadt waar dit over gaat - het is een non-fictieboek over Dostojevski en zijn liefdes. Tot nu toe erg interessant!

Crying in H Mart

Ik wil dit boek al lang lezen en toen ik het dit voorjaar cadeau kreeg (dankjewel Barbara) was ik dan ook erg blij. Toch heb ik het lezen nog een tijdje uitgesteld. Ik heb namelijk begrepen dat dit een ontzettend verdrietig boek is over verlies en daar heb ik niet altijd zin in. Maar nu dus wel!

Laten we vader eruit gooien

Eerlijk is eerlijk, ik kocht deze puur door de titel. Het zijn korte verhalen en daarom ideaal voor een leesmarathon! Af en toe tussendoor een verhaal lijkt me fijn voor de afwisseling.

The Buddha in the Attic

Julie Otsuka staat al een tijdje op mijn lijstje van auteurs waar ik écht eens een boek van moet lezen. Sinds april staat deze in mijn boekenkast, dus hoog tijd om hem te lezen!

Het tegenovergestelde van een mens

Deze werd mij aangeraden door een collega, dus toen ik deze een paar weken geleden in een boekhandel tegenkwam, heb ik hem meteen meegenomen. Ik ben wel fan van (Nederlandse) jonge, vrouwelijke schrijvers, dus ik hoop dat deze ook in mijn straatje past.

Kitchen

Nét nadat ik deze gekocht had, werd bekend dat deze binnenkort in het Nederlands bij Das Mag uitkwam. Maar nu ik hem in het Engels heb, zal ik hem toch maar gewoon lezen. Waar deze over gaat, weet ik eerlijk gezegd niet, maar in mijn zoektocht naar meer Japanse schrijvers kwam Yoshimoto telkens weer naar voren.

Nieuwe gedichten van Rainer Maria Rilke

Ik lees bijna nooit gedichten, maar ik hoor zoveel goeds over Rainer Maria Rilke dat ik er toch ook zelf eens iets van wil lezen. Ik denk niet dat ik deze helemaal uit ga lezen, maar het lijkt me een goede afwisseling om af en toe een gedicht te lezen.

A Good Girl’s Guide to Murder

Dit is het e-boek dat ik op dit moment aan het lezen ben. Deze heeft niet echt prioriteit, maar als ik ga lezen in bed, zal dat deze worden.

Facebook Twitter Pinterest Linkedin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *